nak pitam

hai nak tanya sapa ada pengalaman macam saya , saya sekarang pregnant 20w tapi kerap nak pitam . jantung jadi laju , sesak nafas , telinga berdesing&mata gelap . selalu sangat jadi . tapi bila check hb okay ja . kenapa ek?#firstbaby #pleasehelp #1stimemom

5 Các câu trả lời

makanan tk sesuai. sy jadi mcm tu makan daging sis. makanan pn kalau tk kena dengan badan kita akan jadi mcm tu. sy tukar bnyk ubat sebb tk sesuai juga.

Saya kena masa 3 bulan pertama... Sekarang dah ok sikit.. Hb saya kurang.. Sbb tu dctr kata jd mcm tu.. Kena lebihkan makanan yg tambah darah...

Elakkan dalam keadaan terlalu panas, banyakkan minum air putih. Jaga diri ya sis

boleh jd sbb intake makanan atau sbb hypertension..or low blood sugar..

maybe pemakanan