Perut mengeras

Hi. Nak tanya. Saya dah nak masuk 20weeks. Saya perasan masa pregnant ni perut selalu cepat keras macam sebu gitu. Tak tau lah masuk angin ke apa. Kalau lambat makan sikit je jadi gitu. Lepas dah makan pun macam tu juga. Ambil masa utk tak keras balik. Ada tak mommies yang ada masalah sama? Boleh share dengan saya

2 Các câu trả lời

Braxton hicks. Tapi sy dpt time 26w.

4y trước

Ooo sy pn kena baru ni..sy da 26 weeks...perut mengeras sgt. Mcm nk bersalin...lama jgk lps tu hlg...sekali tu je sy br kena

Baby cepat lapar kot 😬

4y trước

Aduiii. Ikut perangai mak dia la ni cepat lapar 🤣