PERUT MENGERAS

saya dah 36 weeks. perut kerap betul mengeras. makan sikit pun keras, kadang jadi takboleh nak makan, makan sikit je dah senak dan rasa tegang perut padahal belum makan lagi satu hari ni. ada tak mommies mommies macam ni huhu ? kalau taknak makan, risau nutrisi baby. bila makan, Allahu. belum cerita betapa payah nak bangun/gerak lepas habis makan 🤣🤣 perlukan bantuan 🤣

1 Trả lời

hahahaha, kita sama sis. lauk tengah sedap², niat dkt hati nak makan banyak. alih², taksampai daily punya portion makan, perut dah mengeras 🥴 terpaksa laaa stop makan 🤣 geram rasa. eiyy