bole scan tak kalau 5 minggu?

nak tanya, saya baru check upt, positive,.. dh masuk 5 minggu. bole scan ke?? sebab nak gi holiday, takut anything happen. nak scan utkk confirm keadaan baby. boleh ke scan?

bole scan tak kalau 5 minggu?
10 Các câu trả lời

boleh scan... sy scan lps sy balik bercuti siap naik kapal terbang lg.. bru td scan.. cume kandungan klu kira size kurg 1 minggu drpd yg dr scan. td dr ckp repeat lg 2 weeks.. sbb td nmpk kantung je

5y trước

ooo, okayyy2. 👍 thanks for the advise.

Boleh sis tapi tak nmpk lg lah baby sbb masih terlalu awal. If just for confirmation pregnancy it's ok but better when 8w above

5y trước

Orait sis..

Awal lagi. Tapi kalau nak scan pon boleh. Sy dulu 8 weeks nampak kantung je. 10 weeks alhamdulillah ade janin & heartbeat. 💗

5y trước

eaaa... sebab nak gi bercuti. nak tahu jgk keadaan kandungan cmne. okay ke x... balik dari bercuti baru cukup 8 minggu. tu curious nak tahu. terima kasih yeee

Nampak kantung jela kalau 5w.Nanti jgn tnya knpa nmpk kantung je,risaubla ape..😅

5y trước

😅😅😅okayy2. terima kasih

Boleh. 5 minggu selalu nampak kantung je. Nasib2 je dah nampak dot baby.

5y trước

okay, terima kasih

😂😂😂 mesti la boleh.

Boleh sis.. Cakap je nak scan nanti ❤

5y trước

okayyyy, terima kasih ❤️

Dah boleh scan sis 😊

Boleh je scan, 😊

5y trước

eaa... okayy2. terima kasih ye

Dah boleh scan sis

5y trước

okayy, terima kasih.