bole kah scan baby 2 kali dlm sebulan

ada orng ckp tak bole scan baby 2 kali dlm bln yg sm...adakah tu betul?..sy dah masok 5 bln mengandung ..dlm 25 hr bln nanti gi kkia scan baby..p suami tak leh masok sebab klinik kerajaankan tu yg cadang mau buat scan di klinik swasta..

1 Trả lời

Boleh je.. Sy kerap scan utk tgk perkembangan bby.. Alhamdulillah baik2..mggu ke 22 sy scan 2D, mggu ke 23 sy detail scan cuma gambar scan je dlm buku pink.. Selang seminggu je..

5y trước

hoo gitu..tq..