Perancang lain selain depo

Hello Nak tanya. Saya ambil perancang depo, lama tak datang bulan. Then terskip 2bulan terus jadi. Lepas beranak beberapa hari tu tumpah darah, banyak darah mengalir. Bila check punca, banyak darah beku dalam perut di sebab kan tak period berbulanbulan. Persoalannya, nurse suruh ambil depo lagi, patut ambil Atau tukar perancang lain?

6 Các câu trả lời

anak pertama czer Sya ambik depo pastu jarak 2 tahun dapat adik tpi masa depo tu Allah sakit sangat belakang pstu asik keluar darah kadangkala x keluar Smpai 3 bulan lepas pada beranak anak no 2 saya x ambik dah serik 😅

10mo trước

haah kita dah la bius kat belakang knee PLK sakit belakang pedih , nasib la dapat suam yang elok paham kita tiap balik keje tolong urut

better bawa soalan ni ke doktor sis. possibility untuk jadi lagi tu ada. maybe badan sis tak sesuai dengan perancang tu.

depo x sbb kn pendarahan . drh beku tu sb. drh bsalin awk x kluar abis. kna btungku....

Pndapat sya la..tukar pil atau implan

Perancang ada jgk jual kt farmasi..

ask ur doctor