kencing kotor

Hi nak tanya , pregnant 20week kalau kencing kotor ada vitamin atau cara untuk normal semula tak .

17 Các câu trả lời

Saya pun kencing kotor, so doc bagi antibiotik, awak boleh je ke klinik swasta, doc akan bagi ubat yang sesuai untk prgnant. Saya hari tu sakit pinggang sangat2, ingat kan normal la, sbb smpai tak boleh duduk lama sikit, dia sakit, pstu hsbnd suruh tadah air kncing, tngk2 oren nauu, hehe, terus ke klinik, doc kata kencing kotor.

minun air bnyak2, kalau saya rasa sakit sangat smpai nak jalan susah.. pergi emergency terus. nanti diaorang bagi ubat kuat sikit dosnya. taubat laaa nak kencing kotor time pregnant lagi 😭 Sakit dia mcm isi dalam terkoyak 😢

banyakkan minum air..sehari tu nurse nasihatkan minum 1 botol mineral 1500ml tuk sehari..pertama sy pn mcm tu kencing kotor bila sy amal mcm yg nurse bgtau..kencing dah ok..kurangkan makan manis2🥰

sy baru g cekup kt klinik pg td..kencing kotor..sbb tu slalu rasa kencing tk puas,sakit2 kemaluan masa nk kencing,sakit blkng..td doc bg antibiotik..kena mkn la seminggu ni

2y trước

tapi saya nurse tak bagi apa2 ubat suruh minum air masak

Sy pun pernah kene, mnm air barli n minum air putih byk2.. kalau baru kne cpt hilang InshaAllah

Biasa kencing ktor ni gra2 kkurangan air. Cuba amalkan mnum 2btol mniral stiap hari

Minum air barli kosong. Minum mlm sebelum check up & esk pg tu. InsyaAllah kencing clear.

2y trước

terima kasih , esok kena cari barli sebelum 15/6

hii... selalunya ada antibiotik yg sesuai utk ibu mengandung yg doktor akn bagi

2y trước

nurse mmg x boleh prescribed ubat. dokter ja boleh

Cranberry juice helps a lot! Amalkan yogurt pun boleh