utp

Hi.. Nak tanya... Period saya last on 29 april... Check in utp the test line macam x clear... Izit i pregnent

utp
38 Các câu trả lời

Better check dgn doktor..scan..sy Tak dtg period dari bulan 2..bulan 5 br pg cek doktor..MMG da Ada baby..da 17 weeks.. Sy Tak pg cek doktor sbb dah guna pregnancy test 2 Kali negative..sickness pun xde..mabuk muntah Sume xde..rupanya ada nyawa dlm prot..kesian Baby..don't trust pregnancy test even it's negative..direct doktor UTK confirm..😊

Better u check dkt gov klinik, bgtau dia yg u dah lama tak period, nnti dia ada check pakai urine test, saya haritu kandungan dah 3 minggu, tp check preg test negative, but loya semua ada, pergi klinik dia check darah dgn urine dia kata positif, u should jumpa doc :)

I'm test 3-4times during first time pregnant experience. Pregnant test showing negative but i do feel something...so excited and its come true. Mum's feeling know early than the pregnant test.. Hehe

sy pun dulu dua kali cek UPT tp negative..pelik jugak period x datang takut ada masalah lain..last skali sy decide p klinik n doctor terus scan perut, then baru nampak rupenya tengah pregnant..hehe..

5y trước

Tq so much...😘😘

yes you are pregnant. even faint line but it still double line. next week check again. the line should be darker. if not. you need to check with doc.

Saya awal2 mcm ni lah.. Nampak tak nampak.. After 2 week try upt lg line semakin terang.. Baru pergi klinik untuk confirm.. Tu awal sgt lg..

Better check with the dctr. Or u can wait for another 1-2weeks.. normally early stage the line a bit blur.

sy last piriod 2hb april tapi sampai sekarang x ada datang lagi bila check UPT negatif or kena tunggu lagi 2 minggu

Kalau saya dulu pregnant sis... Syukur.. After 2 week cek semula dekat klinik.. Line dah jelas.. Semoga sis pun begitu😘

5y trước

Tq so much...😘😘

Hi there, it’s better you check with doctor to confirm. Or maybe wait one-two week to check later