Mohon pendapat

Nak tanya pendapat moms , jika ada kematian ahli keluarga yang jauh . Pregnant 38 weeks ke atas ni , dengan adanya false contraction , tak larat , sakit pinggang pinggul , bahagian pelvis la serta tanda nak bersalin lain . Kalau tak ziarah takpa tak ? Risau ahli keluarga lain cakap mcm2 . Alasan sebab pregnant .

17 Các câu trả lời

jaga diri. jaga kandungan dlu ses.. org yg dh pergi tetap pergi. kita doakan baik2 utk arwah. mulut org jgn lain nnt sendiri yg sakit.