Booster Vaccine for pregnant moms

Hi momss. Nak tanya pendapat sikit, kalau pregnant 7 weeks boleh tak ambik booster? Kalau nak tunggu lepas bersalin memang lama lagi lah kan? Mohon pencerahan sikit 😩 #pleasehelp #1stimemom #advicepls #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

Ikutkan kebanyakan klinik akan sarankan ambil lepas 14 minggu. Tapi ada baca pengalaman orang yang boleh ambil masa 4 minggu lagi. Kena cuba call klinik yang akan bagi booster tu tanya macam mana