Jom ber'emoji'!

Hi semua selamat berhujung minggu😘 Jom tunjukkan ahli keluarga anda dengan hanya menggunakan emoji😍 Kalau ada 🐱 pon jangan lupa letak tau. Tu pon ahli keluarga kita kan🥰

Jom ber'emoji'!
219 Các câu trả lời

1)👩‍❤️‍👨 Dari 2012-2015 2)👪 2016 3)👪+👶2017-2018 4)👪+🧒+👶2019-2020 5)👪+🧒+👶+👶 coming soon adik baby 2021 dah dekat due date

👱🏼‍♂️ Ayah 🧕🏻Mama 👧🏻 Kakak 👼🏻 (Miscarriaged) 🤰🏻 baby no 3 coming soon 2021 ❤️

6 anak, 4 ekor kucing dewasa, 3 anak kucing👨‍👩‍👧‍👦🧒🧒🧒👶😺😺😺😺😺😺😺

https://chat.whatsapp.com/BuZYZaceUPdKFp4nB9vhtp Jom shopping pakaian anak2. Murah2 je.

👩‍❤️‍💋‍👨👉🏻🤰🏼👉🏻🤱🏼👉🏻👨‍👩‍👧

4y trước

Alahaiiii comel nya tengok 💕

👩‍❤️‍👨 soon 👶🏻 (👨‍👩‍👦 or 👨‍👩‍👧)

ada sorang anak lelaki yg sgt bnyk akal..dan ada lagi baby coming soon

1👩‍❤️‍👨👧🧑🧒👧🧒🧒 2👩‍❤️‍👨🧒👶

3y trước

👨‍👩‍👧

👨‍👩‍👦‍👦 InsyaaAllah bakal tambah lg 1 👶 Nov nanti

4y trước

InsyaAllah semoga dipermudahkan segala urusan. Amin💕