Need Explanation

Nak Tanya pendapat mommies semua sy mengandung 6 minggu 4 hari. Sy scan 11/3 doctor ckp blm ada denyutan jantung that's normal ke? Runsing sy. Tq

7 Các câu trả lời

belumbdapat dkesan mungkin sbb size baby terlalu kecil. masa sy scan 7 weeks pun, jantung baby hny kelihatan berkelip2 je. tgu next scan, maybe size bby Mommy pn dh besar skit, in sha Allah dpat detect. Mommy jg diri ye. jgn fkir sgt..🤗🤗

5y trước

ur welcome dear.. 🤗🤗

still normal. ada sesetengah org bila janin masok 12w bru ada heartbeat ngn janin. tapi x normal kalo dah lebih 12w ke atas. if riso boleh cek another klinik tuk scan

Jangan risau mcm sy 5mggu doktor kata dah ada kantung cuma bby mmg tak nmpk .. biasa doktor akn suruh dtg lagi bila dah cecah 8mgu . Dont worry 😘

3y trước

sy 9 mngu bru nmpk janin, alhamdulillah skrg dah 25 minggu

moms kenapa ya saya sudah 3minggu 4 hari usia kehamilan tapi saya sering kluar darah kenapa ya mom?

3y trước

sy pon

lagi senang kalau nak scan kandungan tu kalau dh berape Minggu mom

normal