Keputihan di awal kehamilan

Nak tanya, normal ke kita ada keputihan di awal kehamilan ? Jadi risau , risau akan bertukar kepada brown spotting 😓#ingintahu

4 Các câu trả lời

Normal.. Usah risau. Tenang, Enjoy your pregnancy journey. elakkan stress, jaga makan, banyakkan bedrest, jangan angkat berat / buat aktiviti berat, minum air kosong secukupnya, amalkan proper hygine pada bahagian vagina ok.

2y trước

Alhamdulillah terima kasih ye untuk penjelasan 😊

Normal. tapi tetap kena maklum pada nurse masa checkup ya. Dan check selalu. sebab keputihan ni berisiko pada baby kelak kalau berlarutan atau semakin teruk sepanjang kehamilan.

2y trước

Terima kasih untuk penjelasan. Sebab before ni saya dah 3x misscarriage. So jadi trauma setiap kali rasa ada discharge 🥴

normal dinding rahim nk menempel dngn baby to sbb to dia keluar spotting coklat... macam saya xkeluar spotting atas anti body masing2 kot

2y trước

Terima kasih untuk penjelasan.

i9