tidur lama

nak tanya, normal ke 8 weeks kuat tidur? sy tidur lama bulan puasa ni. risau sepanjang sy tidur baby lapar sbb tak makan sama mcm org berpuasa. takpe ke?

10 Các câu trả lời

saya pulak jadi susah tido dan tiba2 ja peel berubah ...tak boleh tengok benda yang semak auto jadi robot menyimpan. ...malam pulak 4-5 kali mesti bangun sbb nk kencing ... penatnyaaa

Sy pomm kuat tdur , sy mkn pomm asyik mntah jerw .. Bdan takk trima mkanan . Mkn ubat pomm mntah , mkn nasi lg laaa mntah , penat setiap saat mntah

2y trước

Saya pun tk boleh telan nasi. Hanya berbekal roti dgn biskut je.. Lauk2 mmg tk masuk.. Klau nuget tempura tu okay.. Yg brand ayamas.. Klau yg jenis lain mmg tk leh masuk sbb byk sgt perasa.. Pastu topup dgn buah epal, oren.. Sehari mkn 2 biji buah je.. Tk leh lebih sbb ada kencing manis masa mengandung..

normal tu normal ses KLW kita pregnant kuat tido tapi kena jugak kawal ses bahaya baby dlm kandungan,,sentiasa isi perut TKT bby lemah kat dlm

Saya dlu awal2 trimester pon bnyk tidur sis, hahah smpai rasa malas nk buat kje rumah. Nasib baik suami faham🤲🏻❤️

Malam pun tidurnya lama. Tak pernah pula dgr kes sbb tidur malam, baby dlm kandungan lapar dan dpt efek buruk 😅

biase nye kalo awal kehamilan mg kuat tido sikit sis..sye pn cmtu jugak..kuat tido..suke mengntok..

hehe ni yg saya rasa tiap2 hari kuat tido , sampai x makan kalau pagi , skrgpun saya ke 10 weks sis

tidur rehat tp waktu mkn jgn skip meal

sama lahhh

Biasala tu