Faint line or -ve?

Nak tanya, ni faint line or -ve?. Saya dah 5 hari miss due date, malam tadi underware ade secalit darah coklat. Ingatkan period tapi pagi ni check xde pun darah. And saya pun kerap loya.

Faint line or -ve?
14 Các câu trả lời

Klu pandangn kasar mcm -ve tp x sure juga kot2 dlm camera x nmpk faint line mcm sis nmpk. Klu period masih delay nti blh test lg cuba guna jenama dip n tell. Semoga ada rezeki sis

nampak -ve tu. tapi cuba check lagi nanti. first air kencing bila bangun lagi afdal.. bangun tidur je terus check. 5 hari takut awal lagi. tunggu sikit lagi.

saya bln Februari hari tu cek upt sbb tekak selalu loya ,selalu sakit badan..pening kepala ..cek upt samar² mcm sis..lepas tu turun period🥲

5mo trước

sekarang saya tengah dpo8 tadi cek upt samar² ...tp tk nak berharap sangat..sbb selalu kena prank upt

kena tggu at least smggu miss, baru 5 Hari kan... harini jumaat... Cuba check Hari ahad atau isnin... hopefully miss dpt cahaya mata

sy dulu lewat 3 ari nmpk samar2.. test kali ke 2 lepas seminggu baru clear.. hopefully sis +ve ye.. insya-Allah ade rezeki nnt..

Klu sis nmpk ada faint line, mngkin boleh cuba digital pnya. Sbb dlm kamera hp biasanya x nmpk sngt

Sy nampak -ve mungkin dari camera tak berapa nampak. Tak apa sis cek balik selepas 2 hari

kalau sis sendiri nampak mcm samar² test semula seminggu lagi, selagi period tak mari

Saya nampak - ve. Takpe nanti test lagi 2 hari.

nanti chek lagi sy pun smggu chek -ve lepas 2 mggu chek +ve..

5mo trước

Terima kasih, baik nnti saye cuba check lagi