Was2 dan takut🥹

Hi mommies kalau mcm ni -ve or +ve🥹 hm takutt dh berapali bulan2 sblom ni dpt faint line tpi petang ni line dia lebih nampak dri sblom ni🥹 tpi tknak berharap lagii hmm

Was2 dan takut🥹
2 Các câu trả lời

better prgi scan sis..memandangkn DH 3 Bln lewat..sy prnh Alami MCM sis..end up bila scan rupanya Ada cyst! bukan menakutkn sis tp sbgai lngkah brjaga2..tp Ada jgk owg yg upt x detect tp bila scan baby DH bsr dkt dlm..

tgkp gmbr time lps dari 5 minit ke sblm? tkut evaporate line je. dan brp lama dah delay period? better cek sminggu slps delay period

2mo trước

ohh period teratur tak sblm ni? kalau 3 bln delay ikutkan ptut terang dh line tu . cek lagi 4-5 hari kalau ada samar2 tu insyaAllah positive , pi kk utk kpstian