Normal ke tak?

Nak tanya mommy2 kt sini pernah tak tertanggal kulit puting payudara? Pastu keluar air.. tkbyk pun airnya kuar.. sy skrg 28week pregnant

16 Các câu trả lời

sy now 13 weeks. benda tu dah ada sejak 12 weeks lagi. dia seolah2 ada cecair yg keluar. tapi tak perasan pun bila, tengok2 cecair tu macam dah kering kat nipple. Mula2 panik jugak sebab tak biasa. Duk risau kot la infection kan. Bila google, rupanya itu normal.

Sya rasa tu bukan kulit tu sis..tu ialah cecair yang dah kering kat puting tu..dan bila kita kikis2 pakai kuku..akan terbuka..tu cecair tu sis yg dah kering..sya pun ada mcm tu..hari2 sya kikis2,pastu letak vaseline..

5y trước

Salam sheila, i ada terbaca u bgtau u amalkan minum jamu bidadari..jamu bidadari love ke? Nak beli kat mana ywr? Boleh share tak? Tq sis..hehe💕

Normal..bersihkan msa mandi..supaya xtersumbat..sy kluar msa 17w lg..now da 19w.Dr check td breast smada ad ketulan ke x..So far Dr kata breast tgh prepare susu buat bby..alhamdulillah

Pernah. Saya bersihkan dengan minyak baby Johnson lepas tu lap dengan air sampai bersih. Rasanya tu bukan kulit sis. Tak tahu apa nama dia.

Saya masa 5 week lagi dah ada macam tu. Orang cakap bersihkan biar nanti laluan susu tak tersumbat

Ye biase for 1st pregnancy kot.. Sbb sy mse 1st pregnant dulu mcm tu.. Tp dah 2nd n 3rd ni dah xde..

Normal. Kena rajin bersihkan supaya saluran air susu x tersumbat ye sis.

saye pom sama skg baru 20weeks jadi macam tetanggal kulit nyaa

Ade jg nurse bgth... die kepingan pe enth.. tp normal...

Normal sis.. Tu cecair dri nipple yg kluar n kering..