Something keluar dari puting payudara

Saya preggy 5bulan. Mommies pernah tak keluar mcm putih2 dkt puting payudara? Dia bkn jnis ccair. Tp mcm jnis tekstur whitehead mcmtu. Tu apa ya? Normal ke cmtu?#pregnancy #bantusharing #ingintahu #breast

9 Các câu trả lời

sy bersihkn mase mndi... cuci2 ngan tgn pelan2... skrg dh 8bln... klu tido kdg bsh jgk bju susu klua.. sebb yg sulong dlu pon cmtu.. msuk je 8bln mmg susu kdg klua xsdr pon.. sdr² bju dh bsh... mse mndi tu kne sellu bersihkn daki² putih tu... jgn bg tersumbat..

2y trước

Ouhh samala sy bersihkn guna air bru hilng sikit

Itu susu yang tersumbat. Kena rajin bersihkan supaya senang baby nak menyusu nanti bila lepas lahir. Tak perlu picit pun. Cuma perlu guna kapas & minyak. Nanti dia akan tertanggal sendiri.

2y trước

ok thank uuuu, nasib baik bru skali je

Saya pun ada. Macam putih2 kat puting. Pelik gak tapi ignore je maybe perubahan baru. Currently 5 month and half pregnancy 😅😅😅

2y trước

Saya jd dua2 belah. Bila pcit xde ppe kluar tp mlkat yg putih2 tu

sama la sis tp sy ada trbaca jangan picit..just cuci2 je..and sy bt gtu je semasa mandi

Sy pn ade mcm tu. Bila bersih kn ‘whitehead tu’ susu mlekit kluar. Tp sikit sgt.

bersihkan dan cuci guna air suam, setiap kali pregnant mmg Ade mcm tu ...

ada sis.. tmbah pakej kwsn hitam tu kering dan merekah..

yes , last time I pregnant macam tu juga

Susu awal tu..just bersihkan je