Cas wad untuk mommy governmt

Nak tanya mommy yg keje kerajaan, pernah tak macam sy kene tahan wad sebab masalah tertentu macam leaking. Berapa cas bayaran ye? Saya kene tahan di hosp putrajaya. Katenye kene cas rm90 semalam. Maaf, sy 1st baby. Dan gred rendah sahaja. Tidak berkemampuan.

2 Các câu trả lời

Hspital putrajaya ni half govermnt ke? mcm tggi jugak kan rate dia 1 mlm..sy brsalin hkl 2hari kat wad dlm rm55 je..

rsnya kalau ada GL x perlu byr..tp x tahu la kot, lain hosp, lain prosedur