Berat Badan

Nak tanya mommy, ade diet tak since kandungan 25weeks ke ats. Sebb my weight mcm dah naik semacam jerrr, last month checkup pun berat 52.2kg dorang cakap naik 1.4kg ni kan pula check 54.6kg.. Lgi 8hari nk checkup pula ? risau betul. Ada tak diet yang korang boleh share ??

1 Trả lời

As long berat tu naik sesuai dngan usia kndungan,oke je.. Dan as long xde kecing manis..shud be oke...cuma nanti lepas besalin la nak turunkn berat tu mencabar sket..😁

5y trước

U r welcome...😊 Kalau nak berpantang dan kuruskan badan dengan shaklee, bole roger sy ek 😁 http://RichIntelligentBeauty.wasap.my