Poor Weight Gain

This is my second pregnancy, 20 weeks sekarang. Masa anak sulong haritu berat badan naik mendadak. Kalini weight static almost a month dah. Bila scan doktor cakap berat baby normal. Alhamdulillah lega dengar. Selera makan okay je. Muntah2 pun takde dah. Doakan semoga semuanya baik2 saja.

2 Các câu trả lời

O&g i pernah cakap, its normal berat ibu tak naik atau naik sikit je. Janji bby dlm perut grow ikut weeks. I pun sama. I petite. Berat sblm mengandung 40kg, mengandung naik 5kilo je. Bby semua normal growth

11mo trước

Leganya baca 🥹 thanks mommy ❤️

Mudahan semua baik tanpa mudarat

11mo trước

Aamiin terima kasih 🥹