bersalin sorang diri

nak tanya mommies semua, ade ke pengalaman bersalin sorang diri? boleh share tak? saya nervous ade, takut pun ade 🥲🤣 takut husband xleh masuk sbb sstgh hospital kerajaan kt tempat sy mmg xbg husband masuk. mcm mana ye mommies handle baby baru lahir since beranak sampai keluar wad? sy dah 36 weeks. due 16/6/22 tapi baby asyik mengeras je #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

17 Các câu trả lời

Rasanya skrg suami dah boleh teman masuk LR.. Pengalaman sy masa PKP 2020 1st baby , husb dibenarkan masuk ward untuk siapkan baby n mommy lepas deliver n masuk untuk hantar brg je.. skrg sy 40w4d 2nd baby dgn harapan suami boleh teman bersama ke LR..

saya 2 anak sblm ni x der husband teman..1st sbb csec.. 2nd husband kat umh tgh jaga anak demam panas. alhamdulillah semuanya baik² shj.. yg 3rd ni pun rasenya x masuk kot..saya yg risau takut dia yg pitam dulu.. dia alah tgk darah byk² ni..

2y trước

Kuatnyaa sis.. Alhamdulillah

ok je sis beranak sorg2.. sy pn beranak sorg2. suami xleh tgu.. setakat anta brg je. tp sy bersalin masa tu thn 2020. skg xtau la kalau suami dah bole teman. nurse ada membantu. jgn risau tawakal je.. inshaallah semua dipermudahkan.

Mulai 1 April 2022, Suami dh blh masuk teman isteri bersalin. KKM ada umumkn. Inshaallah, semoga husband dpt temnkn sis ya. Sy pun lgi brp bulan je nk melahirkn. takut juga. Doakn sy juga ya

2y trước

kann.. Sy pun ank first. Takut nk bersalin sorg. X de pengalaman

Bersalin ank first taun 2016, suami x sempat masuk LB baby dah kuar..bersalin ank no 2 taun 2020 pon x sempat sebab masa suami tengah nak daftar wad sy dah bersalin, xdan masuk LB 😅😅😅

saya 2 2 anak suami x ikut masuk LB .. fikir positif saja ya sis.. ikut saja apa yg nurse/doktor suruh.. berdoa selalu semoga dipermudahkan semuanya

Hsptl serdang bg suami teman sis..tp suami kena buat ujian covid dulu..bru di beri msuk☺️☺️