Baby Bump

Nak tanya mommies sekalian, minggu keberapa baru nampak baby bump? ?

47 Các câu trả lời

Saya 23 week baru nampak perut buncit, tu pun sikit. Ramai tanya mana perut 🤣😪 tp baby kick start 18 week dah rasa. Skg makin lasak 😂 tidur pun tak lena

macam saya dulu..masa pregnant 9 bulan pun orang xtau yg saya pregnant..siap naik mrt lagi pergi kerja and orang tak bagi duduk pun..😅

Dlm 5 months juga. Klu baby first ade sesetgh org 7 months baru nmpk sbb first kan belum ada penghuni sblum dia lg.

Bergantung pada org..ada yg cepat je nampak, ada yg jenis perut kecik 5bulan pon masih belum nampak..

Bergantung kpd ketebalan lemak d perut.. Sy 14 minggu tp dah serupa 6 bln 😂

Saya 16 weeks baru betul2 nampak bump.. sebelum tu nampak mcm muncit je 😆

Sy 5 bulan lebih bru npk sikit..ni msuk 8 bulan bru la npk cm org preggy😁

Sy masih misteri. Rasa mcm ada tapi belum cek.. mungkin mindset kot

Depend kt org.ade yg 3 bulan nmpk da.sy dlu nk msuk 5 bln bru nmpk.

Depends badan masing2. Mcm sye, dlm 16w mcm tu da nmpak baby bump.