baby bump

Hi mommies nak tanya, sy skeg dah 10weeks. Memang baby bump tu x nampak lagi la ye?

19 Các câu trả lời

7bln lbh bru nmpk..tu pun cute je..jnji yg kat dalam tu mbesar dgn sht dah la..apa nk nampak2..nk tjk kat org ke..

Bru lagi tu. .hehe. .sabar yer. .saya 12mggu pun blm nmpak lagi. .yg nmpak hnya lemak2. .☺

Normal tu. Saya 18 week nampak baby bump sikit je. Orang pun tak tahu saya mengandung 😂

Kecik sgt baby tu, baru 2bulan. Sy walaupun anak ke 4, baby bump nampak masa dh 5bulan.

Hahaha samalah sis belum nampak lagi kut masih kecil.. 😅😅,telampau excited

Sy dh 4 bln lebih bru nmpk, masih boleh pakai baju kurung saiz s sampai 5bln..

hahaha..br sgt lg tu sis..tmbah2 klu ank 1st mmg bby bump lmbt ckit 😅😅

xnmpk lg tgk atas bdan..Sye msa 3bln lbh bru nmpk..

Xnpk lg tu. Sy dlu 24weeks bru nampak sikit

I see. Mungkin sy excited sangat kot 😅