baby underweight

nak tanya mommies, klu baby kurang berat ikut usia kandungan mmg akan kena operate ke? smlm pegi checkup, berat baby kurang 100gm dpd berat normal utk 35w.. doc ckp dtg balik next week..klu kurang lagi akan kena operate bila cukup 37w.. risau dah ni..

3 Các câu trả lời

berat bby skrg berapa? klu mkin berkurang mgkin patut risau. sbb mkin hari berat bby akn btmbah . doc nk pntau je tu. klu mkin bkurang kne pksa bsalin klu x kluar tanda

mkn byk² dlm seminggu ni sis. cuba minum milo cicah biskut petak tu dlm 5 6 keping sehari. sempat lg tu nk kejar

pastikan makan maknan yang berkhasiat supaya baby dapat serap zat2 makanan yg diperlukan dgn baik.