Berat baby kurang besar

Sebelum ni saya ada buat scan,,saya ada Tanya doc berat baby,,doc ckp berat baby kurang besar sedikit..sekarang usia kandungan 27week...saya nak tnya,apa yang perlu saya buat untuk naikkan berat baby..apa yang perlu saya mkn...#seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp

4 Các câu trả lời

kalau minum susu farm fresh perisa kurma tu ok tak?

2y trước

ok juga sis tp kalau yg berperisa ni gula tinggi. anmum pun gula tinggi. setakat ni saya tgk yg gula rendah frisomum. anmum mmg tak sedap haha. saya dah try mula2 pregnant dulu.

25w berat baby 890gram. Normal tak?

27w berapa berat baby sis?

2y trước

sis cuba minta advise nurse yg selaku checkup sis. boleh juga try kurma + susu. kalau nak elok minum susu yg mmg utk pregnant mom. tp kena pilih betul2 ya. tgk kandungan gula dia kat ingredient tu. ada yg guka tinggi. kena compare sblm beli.

Puan minum susu ape?

2y trước

saya mnm susu anmum..tpi saya minum jarang2 je,,sebab rasa susu tu,saya xboleh nak telan