Tolong saya!

Nak tanya momies hari ni saya dah 2minggu berpantang dan masa tengah mandi pagi tadi, saya dapati benang jahitan luka bersalin ada yang dah tercabut, saya takut kalau luka jahitan terbuka tapi setakat ni takde rasa sakit apa-apa🙏🏻

2 Các câu trả lời

nurse saya kata memang 2 minggu benang akan mula tanggal dah, jangan risau. tapi saya dah 3 minggu takde lagi 😅

Normal awak. Memang akan luruh sendiri. Kadang2 kita tak perasan pun. Jangan usik atau cabut sendiri tau. 😊