haid lmbat

Nak tanya mcm mna nak tau kita tu lmbat dtng haid...dari mna kiraan nya..

1 Trả lời

Circle Setiap bulan biasanya sama je tarikh nya... Kalau lambat tu maknanya lebih dari yg sepatutnya period kita tak period... Nak mudah guna je apps period tracker... Tandakan tarikh hari pertama kita haid kat apps... Nnt dia siap kira...

5y trước

Ea sblm ni mmng teratur x pernah lambat dari bujang smpai dah kawin..cek upt masi 1 line.. Apps flo lmbat 9 hari dah tapi kalau di kira dari tnggl 7 dah 6 hari lwt..