kalau lmbat period seminggu lepastu keluar mcm darah haid 4 hari je tapi sikit cek naik double line

4 Các câu trả lời

nmpk 1 line jgak.. klu sis rse preggy, tggu next cycle.. klu period, x preggy.. klu x period, mgkin yg nie spotting.. tp darah spotting nie 1 or 2 hri je n sikit.. tp yg normalnye, x blaku ape2 pndarahan di awal kehamilan..

period tu sbb nmpk 1 line je

nampak macam 1 line

mcm 1 line