Cara or tips bayi kuat nyusu

Nak tanya mcm mana nak buat baby kuat nyusu ye. Baby 5 month 10 days. Sekrg die kurg nyusu laaa. Ibu jd risau. Full fm. Jangan kecam. Xde rezeki susu ibu. Even ade niat nak bg 2 tahun. Ya Allah, xkuar langsung susu even dah urut . #Babygirl #Firstmom #Berat6.5KG

1 Trả lời

cuba kerapkn bg susu dlm kuantiti yg sikit. Cth sekali bancuh 2onz atau 3onz setiap 2jam. Ada baby mmg xkuat minum susu so kena kerapkn bg dia minum.

4y trước

tq sis 😭