Semasa bersalin

Nak tanya lah, lepas bersalinkan. Bila kena potong bahagian bawah, masa nak jahit tu. Akan bagi untuk bius tahan sakit atau tidak. Ramai yg kata jahit hidup2 tanpa bius.. sebab nak sediakan mental

4 Các câu trả lời

Mesti bgi sis. 😂 Ade stengah hospital bgi guna gas enthonox. lega laa sikit rasa. tpi dia still bius kt bahagian bawah tu sebelum jahit. apa2 dia akan bgitau. mcm puan, sy nk cucuk bius ya. puan, sy nk jahit ya. tpi kan. serious lepas je anak keluar, tk fikir dh bab jahit ke apa ke. kira nk rehat je. hahahah. 😂

bius tp xkuat.. sakit misi jahit tu tetap rasa.. mengigil kaki tahan sakit.. hehe, so sy xnak terlalu fikir pasal sakit sy borak2 dgn misi.. tahu2 je dah siap jahit dah..

4t trước

jahit bhgian kulit mmg sakit sis wlau dh bius.. sbb bwah kulit a sensory sakit..berbanding jahit isi v***na.. tu tak rasa sakit..

bius je. tapi kite yg x rasa sbb sakit.

selaluny bius lh