Jahit hidup2 tanpa bius waktu bersalin

Hi ibu ibu yang berpengalaman bersalin normal and dijahit tanpa bius kalau ada koyakan, saya nak bertanya. boleh ke kalau kita request utk bius waktu jahit kalau koyak. Saya first pregnancy. rasa takut sangat dengar pengalaman orang kena jahit hidup hidup tanpa dibius. kenapa tak dibius ye? Takutnya saya. maaf soalan saya macam tak matang. tapi curious sangat nak tahu. #firstbaby #firstmamy

2 Các câu trả lời

Macam saya, pengalaman di Hospital Putrajaya, dia bius dulu before jahit. Masa saya tu, dapat dgn Matron. So, dia advise dulu yg dia nak bius before jahit tu. Kebiasaannya, dibius before jahit. Awak bersalin di mana nanti?

1y trước

hai boleh saya tau pengalaman bersalin dekat hospital putrajaya? cik fpp ke atau walkin ya?

Setahu saya bius dulu baru jahit. Macam saya bius baru jahit. Saya cuma request ubat tido je sebab tak larat. Kiranya gynae jahit masa saya tidur.

1y trước

Hospital swasta sis sebab masa tu saya 2nd degree tear. Memang tak larat da.