Kehamilan

Kandungan sy baru masuk 7 minggu tpi perut sy selalu kejang..setiap hari lepas bgun tido mesti kejang perut dan amik masa untok perut ok semula..perut kejang sehingga sy x bole nak bergerak langsung sebab sakit da macm senggugut x bole bnyk gerak jadi kt sini sy nak tanya tu normal ke? #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

normal ni awak. sy pun tengah mengalami nya. sy selalu sakit mcm nak senggugut pada tgh2 mlm. kalau waktu siang kadang2 je. 😅 kalau awak masih risau, awak pergi klinik jumpa doktor. semoga awak dan baby baik2 je yaa. 🤗

2y trước

tq💚

maaf puan sy kurang psti ttg ni..sbb tiada pnglmn mengalaminya...kalau puan g chckup nnti try tnye doc n nurse ada tak cara tuk mengatasinya..jika mengalaminya sekali lg..mg dpmudahkan segalanya..aamiin