Nak sangat tahu

Nak tanya kalau sepanjang pregnant ni.. Klau X de rase mual,muntah dan tak ada sakit perut..kalau ada pun sikit2.. normal ke..?? Sbb Sye buat kje mcm sye X pregnant.. tpi tak angkat berat2 la #seriusnanya #ingintahu

4 Các câu trả lời

Some people says ngndung baby boys sbb hormon x bercampoq. Hormon mak hormon pompuan x bercampoq ngn hormon baby boy. Tp kalau ngandung baby girl..dh mcm double hormon pompuan dlm bdn mak so mcm haru biru sikit. Jadilah morning sickness yg teruq. Katanye. Hahahahaha jgn percaya bulat2 naaa ni ckp2 org ja..seronok gak baca benda cmni kan. Tp sokay mommies. Xde morning sickness xpe as long xde bleeding, xde super cramps. Ok.?? Relax2 je don’t worry much. Baby insyaAllah ok. 😊😊

sama mcm sy sis… xde rasa mual,muntah.. cuma cramp perut tu ada la. harap semuanya baik. bukan kita minta nak alahan tu cuma kita risaukan kandungan kita saja. 😊

2y trước

insha allah.. mudah2 mudahan semuanya baik. kena byk berdoa sis. 😊

saye pun bgitu sis.. malam hri mula la penat skit blkg pinggang😅

Normal