Jantina Baby

Nak tanya korang yg due bulan 12 dah scan gender baby ke? Girl ke boy 😀 dah mula beli barang ke #bantusharing #pleasehelp

17 Các câu trả lời

My due for my 4th baby is on early/ first week december. Semua barang baby dah beli. Tinggal barang postpartum je ☺️ Gender tu, i think dr dah tau. But i told dr dont let us know. This 4th baby nak make it special. Keluar nnti baru tau bby boy or girl hehehe. So brg2 baby mostly i buy nude/brown/white/ natural colors 🥰