Jantina Baby

Nak tanya korang yg due bulan 12 dah scan gender baby ke? Girl ke boy 😀 dah mula beli barang ke #bantusharing #pleasehelp

17 Các câu trả lời

My due for my 4th baby is on early/ first week december. Semua barang baby dah beli. Tinggal barang postpartum je ☺️ Gender tu, i think dr dah tau. But i told dr dont let us know. This 4th baby nak make it special. Keluar nnti baru tau bby boy or girl hehehe. So brg2 baby mostly i buy nude/brown/white/ natural colors 🥰

Hii..3/12..saya dah beli brg baby sbb atok nenek dia y esaited beli😅okay je x de masalah sbb husb anak tunggal n dorg sgt2 esaited la nk dpt cucu haha..dah scan gender dah tapi sy scan gender lps beli brg baby..btw kalau nk scan gender murah boleh g ig sonobee n tgok ad x sono klinik area awak..sy scan gender rm20 je🤭

hi. saya due pertengahan bulan 12. so far for gender belum scan lagi. but im now dah 21 weeks. so maybe for gender scan saya buat time 24 weeks nanti. and untuk barang baby for now just ada botol susu & breast pump only. baru nak start beli sikit sikit.

hi, kandung anak kedua disini, due 28 Dec. Blm bli pape brg lg. Topup skit2 je brg sbb brg anak 1st ada lg yg masih elok dan tersimpan 😊. Blm scan jantina lagi. Nurse KK sy suggest minggu 22 baru scan

15/12 teringin nk scan tapi tapi husband x kasih ape dia nk suprise snggt nth skrg bnyak beli baju putih ngn baju yg boleh biasa pakai laki perempuan jer apepon baby sihat selamat alhamdulillah

Alhamdulillah dh scan InshaaAllah girl. Barang baru masuk chart belum shopping lg maybe next month. Barang keperluan baby yg abg2 punya ada lg pakai je semula. Cuma baju je beli baru 😍

Dah tp dia malu nak tunjuk... Hahaha puas dokter kacau2... Dia ttup sampai sudah x tau.... Dokter kata mai chek up lagi nanti kita kacau dia lagi... Alhamdulillah buat masa sekrg

sy due 17/12 tp kalau ikut doc suruh bersalin 32-34 weeks due to high risk twins MCMA... sy ingat perot nk masuk 7 bln la baru nk beli... shopping kt shoppe je mudah...

11/12... alhamdulillah da scan da.. InshaAllah girl...blom shopping barg lagi...just nk tpup sikit2 jk brg bby buln dpn baru nk beli sikit2 jk...

Hii 12/12 . dah scan gender nak comfirm 3 kali , hehe . Alhamdulilah baby girl , brg baby semua dah siap , tinggal yg mak nye je .