Gunting

Hello nak tanya klw nak gunting bulu ka bawah tu,, nak gunting smpi hbis ke atw cuma pendek kn je?

16 Các câu trả lời

cukur sebaiknya sis klu boleh cukur habis lebih bersih klu nk gunting pun gunting sependek yang boleh tapi jangan tergunting kulit sudah la huhu tapi klu bersalin kita ta cukur, ta silap memang nurse ke doc ke cukur bersih

Shave licin je spya senang kje doctor nanti. Kalau x nanti nurse yg buatkan lagi malu. Kalau rsa xbole nk tunduk bole guna cermin atau paling senang minta la suami tu tlg shavekan.

cukur bg licin la, tk nmpk suh laki cukurkn..mudah nti nk bsalin klau kena jahit ke, nk letak ubat pn senang..segan plak klau doc nurse tlg cukurkn

Kalau boleh terus licin laa sebab masa saya bersalin tak sempat nak potong licin. Pendek jea pun tapi nurse tertarik masa nak jahit 😅

cukur je senang... klu gunting n nmpk mcm panjang nnti nurse tlg ckur jgk...

Sye cukur. Lmbt skit nk pnjg kalo due da nk dkt

Kalau sy kasi licin je baru selesa

ikut keselesaan mommy 😃

Pendekkan sj pun ok dh

5y trước

ouh okey tq

Kalo wax boleh ke

5y trước

Boleh..tapi pastikan professional yg buat