Gatal miss v masa basah

Hi, nak tanya. Keputihan sy warna putih normal je and tak berbau. Tp miss v sy akan jd gatal sikit lepas kencing or lepas cuci means masa basah or lembab. Kena lap betul2 kering baru okay. Normal ke?

3 Các câu trả lời

Klu keputihan yg mcm ketul2 putih serupa cheese/susu basi org cakap tu, mmg akan gtl ya sis. Sy pun first time mula2 kputihan biasa ja. Makin naik minggu,kputihan mkin byk smpai ke atas. Cuba bgtau dktor, diorang akn ambil sample utk cek kuman tu bhya atau tak. Dlm masa sama, akan kena bagi ubat insert bawah 500mg jg.

minta swab takut gbs...

lap bg kering je..