Baby berak colour hijau

Hi nak tanya kenapa baby berak colour hijau tua ala ala campur hitam ? normal ke ? baby baru 3month sebelum nie elok tapi sekarang hijau ?

13 Các câu trả lời

sy masa memula aritu pn najis baby hijau lumut.. anak 1st .. pastu search artikel dlm apps ni.. dia ckp susu ibu ni ada 2 .. yg pertama susu awal cair utk bg baby kenyang yg kedua susu akhir pekat berlemak.. yg ni yg baby perlukan.. baru terfikir sb sy bg susu bdn kejap2 je pastu cabut sb igt baby dh tanak.. so lps baca tu baru sy susukan dia lama sampai dia tolak sendiri.. kalau dia diam tu sy sentuh pipi dia nt dia smbg sedut balik.. alhamdulillah najis dia skrg dh elok dh kuning mustard 😅

Da pengalaman baby najis Wana hijau sebulan... Walaupun normal... Pun merisaukan.. sebab najis patut Wana kuning mustard . Tukar la sis....try & error.. now my baby 5 bln.. tiap2 Hari membuang Wana najis kuning mustard

Tengok pada susu,penyelesaian kurangkan suku onZ setiap kali susu dibuat... Insyaallah segalanya akan normal.. Susu kurang sgt pun x brp bagus,klu lebih sgt pun x bagus...

normal , saya pun tengah mengalami sekarang . baru hari first . dah rujuk dengan nurse . dia kata normal . takut jugak tadi . huhu

Depands jgk. Klau baby baru jew tukar susu pon blh jdi faktor pnyebab. Lgi 1, bgi baby mnum ubat pon blh bt najis jdi btukar cmtu.

hijau normal sis. kalau susu bdn maknenye baby tak dpt hindmilk tp byk foremilk kalau formula lebih baik tanya doc

sis bgi susu formula ke? kalau susu formula berak hijau means susu tu tak sesuai untuk dia try tukar yg lain.

Bby sy pn penah wrna hijau. Doktor kata normal. Tp kalu wrna hitam xelok. Better check jumpa doc bby.

Lebih baik rujuk Dr.. Lebih puas hati..

Normal je. Aslkan baby boleh berak 😊

5y trước

Mungkin dari segi pemakanan kita juga. Jika sis was2 boleh tya nurse di klinik or jumpa doktor