first baby

nak tanya kat mana nak beli barang2 baby yang murah area kl.. dan apa persediaan yang perlu utk bersalin :)

6 Các câu trả lời

Utk baju baby newborn, boleh beli online kt sini https://instagram.com/dna_babykids_empire?igshid=1dqa13nqxbjtw Berbaloi sgt2 harga dia.

September ni ada TCE baby expo.. boleh try pergi sana. Meanwhile sis boleh beli sikit2 barang baby

Babyshop

Sy beli brg2 baby dkt GM klang...kt situ byk jual tilam2 baby, selimut...bju baby pn byk...huhu

Sya sllu beli kat shoppe je 😁

This weekend ada baby warehouse sale dkt summit usj dan viva mall cheras.. Boleh tgk2 dkt situ..