Gatal badan lepas bersalin

Hi nak tanya kalau lepas bersalin memang selalu gatal gatal ke walaupun dah mandi .?

2 Các câu trả lời

ye btul..sy pnh mengalaminya...last2 g klnik doc bg ubat makan..sabun yg sesuai dgn krim sapu..lepas tu alhamdulillah ok..sabun mndi xblh pakai shower gel tw bila alami mcmtu...lg nnti gatal2 doc kata normal biasa brlaku pd smua wanita slepas bersalin ..tu pn katanya kekdg ada yg xalaminya ..nasib2 agaknye..tp sy alaminya .gatal dia xblh bwk bincang.nnti puan try g klnik k..tuk dptkn rawatan..mg puan cpt sembuh..dan dpmudahkan segalanya .aamiin

2y trước

sm2 kasih nnti g klnik k 😉✌🏻mg cpt sembuh..aamiin

sy pun sedang alami. ingatkan normal je. dia punya gatal sampai luka sy garu.

2y trước

Betul samalah saya.yg paling ketara kaki dgn lengan