Bersalin hospital kerajaan

Hi nak tanya.. kalau kita nak bersalin kt hospital kerajaan tapi nak minta kelas 1, boleh ke? Atau ada kriteria yang harus dipenuhi ke? Sy surirumah suami kerja swasta..

4 Các câu trả lời

tengok atas kekosongan dkt hospital yg awak nak p tu. mungkin awak boleh cuba call tanya dulu

10mo trước

semoga dipermudahkan urusan awak. kalau husband awak ada GL. boleh guna utk masok ward class 1@2. mcm sy haritu nak guna. tp tak sempat. sbb nk terberanak dh😅😅. masok ramai2. hee