First baby ✨

hi nak tanya kalau clearblue keluar 2-3 means dah pregnant 4-5weeks dah ea ? 🥺 n what should i do ?

First baby ✨
8 Các câu trả lời

Jaga kandungan baik2.. Makan jaga,minum air banyak,consume susu,consume acid folid,rehat cukup2,hindari stress & jangan buat kerja berat..jangan bersama suami dahulu untuk bagi kandungan bebetul sihat kuat.. Nanti lagi 2-3minggu boleh pi scan🤗 Take care mommy🥰🤗 enjoy your journey..

keep celup upt sampai naik sama terang then kalau nak pi confirmkan pregnancy kat klinik pun boleh, tapi kalau nak scan advisable untuk buat pada 8minggu + sebab takut kalau tak nampak baby sis risau. take care ya sis and tahniah!

Tahniah sis.. jaga diri baik2.. boleh lah tu buat first scan masa 8 week.. lepastu call kk buat appointment buka buku..

4-5mgu tu.tahniah sis

Tahniah sis 🥰

tahniah 🤗🤗

beli dekat mane sis

3y trước

Tahniah. Sis boleh book appointment guna apps. Or sis p ja KK kata nk confirmkn pregnant . Depa layan jaa. Nanti dpa bagitau tarikh utk sis buat buku. Lani kena guna apps utk booking.

Tahniah sis