Hi , Siapa Dah Buat Buku Pink ??

nak tanya kalau buat buku pink , biasanya kk akan check apa jea untuk kali pertama . dia scan tak baby ?

1 Trả lời

soalan bagus! first of all, make sure makan dulu tauuuu sbb daftar buku lama....sbb nak dahulukan ibu ibu yg peyut beshar yg dah set appointment tu. before that! nak buat buku pink kena set appointment dgn kk situ terus senang. second, nanti dpt cup kecil untuk kita buat urin test. so terus je buat then and tunggu result mcm kertas resit tu. and buat test darah sekali. third, nurse akan cek berat kita, tinggi, tanya sejarah kesihatan keluarga kita, sejarah kesihatan kita, tanya simptom. then cakap nak ubat asid folic and ubat mual (if awak kuat mual) then siap!

2y trước

mcm sy first buka buku doc scan