berat banyak naik

Nak tanya, kalau berat banyak sgt naik, bahaya tak untuk kandungan. Contohnya 1 minggu dah 2-3 kg naikk. Trimester ketiga.

15 Các câu trả lời

Sama lh dgn sya..1 bln 4kg naik..letih kna bebel selalu..nsib hari ini tak naik 1 kg..

Saya pun berat naik, naik & makin naik tapi alhamdulillah tak sangkut GDM. Risau jugak

4y trước

Kena control makan dh kita ni

Kalau bila scan baby besar kira bahaya jugak. Kot2 awk sangkut gdm pun bahaya.

4y trước

🤗🤗

Kalau berat badan naik, mesti minum air gula.. 😊

4y trước

Hehee.. Demi kbaikkan kandungan dan kesihatan kita jgak sis.. 🤗

Sy trimister kedua..dlm sebulan nek 2-3kilo..