Hospital Selayang

Nak tanya if bersalin dekat Hospital Selayang (normal) boleh ke husband teman dalam labour room ? Maaf tanya saya first pregnancy 🥹 #firstmom #ingintahu #bantusharing

7 Các câu trả lời

boleh Teman sis....xperlu buat swab test da...nti klu da msuk lr...nurse akn tnya suami nk Teman x....sy bru je bersalin 7/5

Boleh sangat. Saya baru bersalin haritu takde kena swab test ke apa, husband register and terus masuk LR.

boleh! 8cm husband boleh msuk dah .. kena swap test klinik swasta, bwak result tu skli sblum msuk

Alhamdulillah baca komen dapat bawak suami masuk labour room 🥰

Kalau boleh alhamdulillah 🥰 kita pun bersalin dekat sana. 30/5 due 🥹

1mo trước

Semoga urusan and process bersalin awak dipermudah aamiin 🫶🏻

kalau Hospital Shah Alam, husband boleh teman jugak ke?