Anak sulung

Nak tanya ibu2 semua, selalu org kata anak sulung keluar awal kn? sy dh 35weeks. Doktor ckp jangkaan 37weeks bersalin. Paling lambay 40weeks. Ibu2 anak sulung minggu ke berapa?

60 Các câu trả lời

Kwn2 sy yg baru lepas bersalin kebanyakan keluar masa 39 n 40mggu anak first

Saya 38weeks. Memang yakin sangat saya akan besalin awal, skali btul2 jadi

Saya bersalin anak sulung minggu ke 38. Awal 10 hari dengan due date

saya due 11hb nie tapi masih tak ada tanda. baby tak nak kluar lagi

Sy 37w..mmg bersalin..tiga2 anak semua bersalin time 37w..😊

Saya bru bsalin ank sulung tepat 38w tp lain org lain sis 😊

tk tentu jgk sis. i bersalin anak sulong 39weeks 5 day

Jgn risau dear. My firstborn lahir 40w6d. 😊

2y trước

boy ke girl sis

Mcm x je saya dah 38 masih tenang dia kat dlm tu😅

38 week.. Bby girl.. Klau bby boy mngkin lmbt kluar