tukar susu ibu ke formula

nak tanya ibu ibu,bayi saya skrg 5 bulan lbh dan berat 9.3kg..bulan depan da nak start makan solid food..nak tanya ibu,saya risau susu ibu tak ckp sbb sekarang bekerja,ada tak ibu ibu y berpengalaman d sini tukar atau mix susu ibu kepada susu formula..yang mana elok utk bayi ya puan

2 Các câu trả lời

Saya ibu yang berkerja. Waktu saya kerja, baby minum susu formula. Waktu saya dirumah dia bf. Sis cuba susu murah dulu beli yang sikit. Tengok serasi ke tak. Anak saya minum dupro.

6mo trước

Selalunya anak saya warna kuning mustard, warna hijau lumut gitu jarang sekali.

susu formula ni kene try and error

6mo trước

kitaorang ikut KK..doct yg suggest..Susu novalac