susu badan campur susu formula

ibu ibu , boleh tak kalau saya bagi susu badan dalam botol lepastu mix kan dengan susu formula ?

5 Các câu trả lời

kalau susu badan sikit,misi advise kite campurkan saja. janji ada susu bdn utk anak walaupun sikit. itu misi dr tempat kami yg cakap

4mo trước

mix minum bkn mix 1 botol

tak boleh mix sekali gus, kalau nak kena gap 2 jam. Contoh 2 jam pertama susu badan and 2 jam seterusnya susu formula

4mo trước

gap 2jam bfm pastu fm, ruginyaaa dah jd susu badan keluar 4jam sekali, nanti susu drop drop dan drop pastu kering

x boleh.. kne bg asing..

tak boleh.

asingkan