Cara sukat susu formula

Hai ibu ibu. Ada tak ibu ibu yang berpengalaman tentang cara sukat susu formula? Berapa scoop susu dan berapa oz air? Atau boleh ikut 100% yang ditulis pada kotak susu formula?

2 Các câu trả lời

ikut sukatan d kotak tu sis..klau bt x ikut sukatan..takut bb x dpt zat n nutrisi y lengkap dlm susu tu..kadang klu terlebih takut bb jd sembelit or najis cair.melainkan awk jumpe pakar pemakanan n doc tu Suh awk kurangkan or ape2 dlm sukatan susu tu jika perlu

2y trước

okay sis. thank youuuuu. ❤️

Hi mom. Biasanya saya ikut je apa ditulis pada kotak susu. Kalau tak sesuai, mungkin susu yang tak sesuai. Bukan sukatan

2y trước

okay awakk. thank youuu❤️